Fyrverkeri Röd solhatt och fjärilar

EN LEVANDE
TRÄDGÅRD

med dofter
och skönhet

SPARLÖSA TRÄDGÅRD

Fullständig meny på
förstasidan: Sparlösa Trädgård

Karta över trädgården

Så här hittar du till oss:
Karta och vägbeskrivning

Hacke hackspett

Hackat och klart säger Hacke som uppskattar vår service. Han kommer förresten "köksvägen", landar på bordsbenet.

Vår trädgård - och vår gård - bygger på filosofin att det är genom samverkan med våra medvarelser som hälsan och skönheten skapas.

Besöksträdgård mitt i Västra Götaland

Mycket att se - men ta det lugnt

Du måste ändå komma tillbaks för att trädgården ändrar sig för varje månad. Men alltid ekologisk och alltid skön att vandra i. Eller sitta. Det här finns i stort.

En örtagård är centrum i anläggningen, skapad för att vara vacker. Omdömet är att vi lyckades bra. Runt den går en rosenstig med rosor ihop med perenner. Vill du uppleva en gul trädgård och en vit trädgård är det hit du ska komma.

Det är alltid nära till en ros. Och till perenner som vi samlat i många år. Sommarblommor finns också - luktärt är bland allt som klättrar på våra många ställningar. Kanske du kan få idéer? Tag med kameran, förresten.

I trädgården

Nedåt vägen har vi en vildrosstig. Bärbuskar finns och av grönsaker odlar vi vårt årsbehov.

Nu sammanfattar jag: Trädgården är större och innehållsrikare än du kan förställa dig. Intresserade av trädgård och plantköp åker långa vägar. Den är också som gjord för en stilla söndagsutflykt med fika på våra öppetdagar.Vandra runt de 6 sidorna i rundan (bilderna är förladdade): Nästa sida
Tyck om sidan till Göran Forsberg - goran@sparlosa.se - www.sparlosa.se -